Så koselig at du fant veien til bloggen vår. Håper du finner den motivasjonen du søker.


14. desember 2011

Mega kvalm av appelsinjuice


Skulle ta tablettene med appelsinjuice i dag, og det er første gang siden operasjonen at jeg har vært så nær ved å spy. Tror det blir lenge til neste gang jeg prøver meg på det ja. Får bli med vann som vanlig. Melk går greit, og te og de fleste supper.

Stig og Wenche

11 kommentarer:

Anonym sa...

appelsinjuice er ganske sterkt for magen, masse syre i seg.. kan jo prøve å vanne den ut, men jeg tror nok jeg hadde holdt meg unna en god stund til=)

Mine betroelser sa...

Ja, jeg vannet den ut tidligere og det gikk fint. Men nå er det en stund siden da. Blir lenge til neste gang ja.

Elin73 sa...

Hei.Fint å finne bloggen din, å lese om deres erfaringer.
det er i dag en uke siden jeg ble opperert.Har vært max uheldig å fikk lungebetennelse dagen etter operasjonen.Så jeg har ikke fått rørt meg noe.Å^smertene i magen når jeg hoster er grusomme.
Nå er feberen på retur, men jeg er konstant kvalm å har ikke spist noe på hele uka. har prøvd div.supper,men det nytter ikke.Klarer å drikke veldig lite vann/saft også. Har du noen gode råd om hva jeg kan prøve å få imeg?
Denne kvalmen sliter meg ut.
Jeg kommer nok til å følge med på bloggen din:-)
Klem fra Elin

Mine betroelser sa...

Hei.

Gratulerer med operasjonen, og starten på ett nytt liv.
Forferdelig opplevelse du har hatt.
Jeg er og kvalm, uansett hva jeg spiser omtrent. Men spis lite, og heller ofte i starten. Prøv youghurt. Med 00%. Til en liten boks prøver du å ha i 1/2 ts proteinpulver. Blir du kvalm så kutt ut pulveret og prøv uten.
Prøv å få i den en ts youghurt om gangen. Kjenn etter på hvordan du reagerer, og når reaksjonen er borte igjen, så tar du en ny teskje. Og vann og fun light saft, går det bedre med etterhvert. Få deg en tuteflaske, det hjelper. Men noter hele tiden ned, spesielt nå når du ikke får i deg de 2 literene du skal ha til dagen.
Då må bare får i deg mest mulig vann. Det hindrer deg fra å få blodpropp.Når sprøytene er slutt etter de 10 dagene, må du bare drikke, om det så tar deg fra morgen til kveld. Hvilke supper har du prøvd? Prøv igjen, men mindre mengder, om gangen. La det gå i teskjeer. Så spiseskjeer.

Lykke til. Hold kontakten, og la meg få vite hvordan det går med deg. Klem XXXX

Elin73 sa...

Hei, takk for svaret. tutflaske har jeg. Prøver små teskjeer med supper, men blir likevell uvell.Jeg har prøvd tomatsuppe, blomkålsuppe og betasuppe og div. Silt alt først.Har du fått 10 sprøyter?
Jeg fikk en klexane kvelden før operasjonen, og en etterpå.Det var alt. Må prøve å få tak i proteinpulver da.Har kjøpt meg Nutridrink med proteiner på apoteket, men blir veldig kvalme av de også. begynner nesten å tenke 'hva har jeg gjort'. Er litt redd jeg:-(.

Anonym sa...

gleder meg til å se at du er under 80kg!! =D det er du sikkert snart?

Mine betroelser sa...

Har du ikke fått blodfortynnende sprøyter? Vi fikk dagen før operasjonen og operasjonsdagen, dagen etter og tok tok en hver kveld i 10 dager etter operasjonen for å unngå blodpropp. Du må ha fått med deg noe vel for å unnå dette?

Nutridrinkene smakte godt før operasjoen, men smakte drit etterpå. Jeg klarte de ikke og de fleste sliter med dem, ja. Men det er mange andre proteinkilder, så få i deg det du klarer.
En må presse seg litt hver dag, men både væske ig proteininntak, men det blir bedre etterhvert.

Alt blir bedre etterhvert.

Men ta kontakt der du ble operert, så har de gode råd. Høres iike ut som du ble operert på Voss sjukehus, nei.

Mine betroelser sa...

Jeg var 80 kilo blank i går, så jeg bare venter og venter jeg ognå. Men var på julebord i går da, så kan vel ikke regne med noe nedgang da nei. Men jeg skal være under 80 før julaften. Da skjer det noe magisk her i huset og. :-)

Anonym sa...

Gratulerer med fin nedgang de siste dagene:-)

Mine betroelser sa...

Tusen takk! Nå begynner det å bli spennende her.

Elin73 sa...

Har ikke fått med meg noe slikt nei.Fikk en sprøyte kvelden før operasjon, og en etter operasjon.Thats it.
Jeg ble operert på Klinikk Stokkan i Trondheim. De har et godt rykte på seg da men, synes dette var rart jeg også.Skal spørre dem neste gang jeg snakker med dem.