Så koselig at du fant veien til bloggen vår. Håper du finner den motivasjonen du søker.


12. september 2011

Liste over spisesteder i Norge som godtar "HALV PORSJON TIL HALV PRIS"













Etter operasjonen har en jo bare en liten magesekk igjen.
Barnemeny er normalt opp til 12 år, og når en er operert spiser, en 12-åring mye mer enn en som er "sleevet". Derfor får vi ett kort på 3 mnd kontrollen, hvor det står sånn ca at en ikke har plass til en voksen porsjon og at spisestedet blir anbefalt å selge en barneporsjon av hensyn til magesekkens størrelse. Det viser og med tegning selve "inngrepet".

Vi spiser jo for det meste i Bergen, men om dere vet om andre plasser her, eller andre steder i Norge som godtar dette, så legg igjen en kommentar så skal jeg redigere listen.

Håper for spisestedene sin skyld og for vår egen skyld at denne listen blir lang.
Uansett vil spisestedene tjene mer på at vi spiser hos dem, enn hos konkurrenten.

Får dere NEI så si fra det finnes en blogg med liste over spisesteder som "godtar" eller "IKKE godtar" oss som vi er, og at de vil hanve på denne listen. Vi var mer enn hjertelig velkommen FØR operasjonen, når vi var store, for da spiste vi mer og de tjente mer på oss enn på andre kunder.
Vi skal fremdeles forlange å bli godtatt som den vi er! Har vi mage som et barn så har vi og rett på å spise barneporsjon. Og det betyr barneporsjon av en vanlig rett. Ikke barnemeny!
Husk det.

Har vi bare plass til halve retten, så skal vi ikke betale for den andre halvdelen!
De hadde ikke presset en vanlig rett på en 5 åring!

IKKE GI DERE! Vi har rett til å bli godtatt for den vi er.
Alt annet er diskriminering!

Gutten vår på 7 år spiser 3 ganger så mye som Stig gjør nå.

BERGEN:

STOR APPLAUS TIL

1:Big Horn Steak House, ved Bryggen.
2: Egon Lagunen, etter mye om og men.
3. Kroa Jasmine, Florvåg, Askøy.












Stig og Wenche

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Må bare få komentere det med å spise ute. Jeg jobber selv som butikkleder på en cafe og så selvfølgelig visst noen forteller at de ikke kan spise så mye pga, medisinske grunner eller har med seg matpakke pga intoleranse så er dette helt greit, da tilrettelegger vi. Men vi må ha en grunn. Vi kan ikke senke alle priser for alle som sier de ikke spiser så mye. vi er faktisk nødt til å tjene penger. Etter varekostnader, lønn, strøm,husleie ect så er det ikke mye man sitter igjen med. Vær glad man har en plass å gå engang iblandt.

Mine betroelser sa...

Hei!

Takk for fin kommentar.

Ja, det er klart, det skjønner vi godt.
Men om Stig og jeg etter operasjonen min kommer til deg og viser deg kortet vårt diskre og sier at vi har bare 10 % igjen av magesekken vår, og spør om vi kan få lov å bestille en barneporsjon, hver eller dele en rett, som i utgangspunktet hadde kunnet gitt oss 4 middager hver, hadde du da sagt ja, eller nei, dere får ikke spise her om dere ikke bestiller 2 vanlige porsjoner.

Hadde du sagt nei, hadde vi gått en annen plass og lagt din cafe på listen, slik at andre som er operert ikke opplever samme ubehagelige følelsen.
Hadde du sagt ja, så hadde du kommet på den positive listen, og vi hadde og anbefalt den til alle andre som har eller skal opereres.

Det blir flere og flere av oss, og vi går jo ut og spiser vi og akkurat som alle andre. Bare mye mye mindre porsjoner.

En kylling filet uten noe til holder til 4-5 middager til Stig.
Pga proteinmengden.

Om vi betaler for det vi spiser så tjener du jo like mye på oss to som på en annen kunde.

Regner med du heller vil ha en kunde mer enn en mindre.